Disclaimer

22-6-2024, 16u51

Algemeen
Hoewel Venalis NV alles in het werk heeft gesteld om op zijn website alleen volledige en correcte informatie te plaatsen, aanvaardt Venalis NV geen aansprakelijkheid voor de correctheid van deze informatie.

 

Alle informatie op de website van Venalis NV is van informatieve aard en wordt louter voor informatieve doeleinden beschikbaar gesteld.

 

Venalis NV en/of zijn filialen maken geen aanspraken op correctheid, geschiktheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de informatie.

 

De naam en het logo van Venalis NV, van haar verbonden vennootschappen en van de producten en diensten die zij aanbieden, zijn handelsmerken en handelsnamen die beschermd zijn door de nationale en internationale wetgevingen.

Deze website wordt geregeld door de Belgische wetten en het betrokken copyright behoort toe aan Venalis N.V.

 

Privacy
Persoonlijke informatie, zoals naam, woonplaats, e-mailadres, bedrijf, telefoonnummer e.d., wordt uitsluitend op vrijwillige basis geleverd.

 

Wij gebruiken deze informatie om vragen en aanvragen om nadere informatie te beantwoorden. Venalis NV bezorgt noch verkoopt uw persoonlijke gegevens aan derden, noch geheel, noch gedeeltelijk.


© 2009 - Alle rechten voorbehouden - Venalis NV| Disclaimer | Powered by Plenso